”Opad eller nedad”- Studiorevyen 2018

Studio 73 dedikerer dette års revy til de klassiske – og næsten ikoniske – numre, som på en eller anden måde kan forbindes med Dirch Passer, Kjeld Petersen, Jørgen Ryg, Preben Kaas, Osvald Helmuth og et par andre af de store revynavne.

Det er en kærlighedserklæring til både revy-genren og de kunstnere, som i 50’erne, 60’erne og 70’erne var med til at gøre revyen til en institution i dansk underholdning. Og mange af numrene har stadig noget at sige os i dag – mens andre ”bare” er sjove og tidløse.

Programmet indeholder f.eks. ”Hvad ska’ vi med kvinder?”, ”Det må jeg ikke for moar”, Tømmerflåden, ”Hvem har du kysset i din gadedør”, ”Pyt”, Babs og Nutte m.fl.

Instruktion: Anders Pertou

Spilledage: 4.-6. oktober 2018.
 
Mulighed for at spise INDEN forestillingen (kl. 18.30), hvis man køber "menu-billet". Se mere på https://www.billetexpressen.dk/venue/studio-73
 
-----------
 
Årest juleforestilling. En rigtig familieforestilling
 
"Juleknas og juleknus"
 
 
 
Byens borgere (en broget skare af dejlige karakterer) mødes i løbet af dagen i den gamle kjøbmandshandel. Førstemanden i butikken, den vellidte Nikolajsen, betjener kunderne til alles fulde tilfredshed, men må forlade stillingen, da købmanden mistænker ham for at stjæle fra lageret. Rygtet løber hurtigt blandt Madam Feddersen og Madam Pedersen, blandt bageren og smeden og meget andet godtfolk.
Bydrengen Peer og husets to børn, Sander og Fie, gemmer sig i butikken ved lukketid for at opklare manglerne på lageret. Og hold så godt fast! Her møder de nisserne, som lover at ordne situationen. Kodeordet er: Forvirring. mon alting ordner sig, så alle kan holde jul sammen ??
 
Spilletidspunkt: 24. november og 1.+2.12. Alle dage kl. 14.00
 
Instruktion: Lene Bendrup
Opstart (øvning): Mandag 8. oktober
 
-----
Musical-forestilling:
 
"Rabalderstræde"
 
En fortælling om slut 60'erne og start 70'erne med "efter-virkningerne" af ungdomsoprøret i '68. Omkranset af sange og musik af Gasolin' og Kim Larsen.
 
Spilletidspunkt: 3.-4. maj og 10.-12. maj 2019. Billetter: Rabalderstræde
 
Instruktion: Majbritt Skovbjerg/Lone Bendrup
opstart (øvning): Mandag 21. januar (øvedage mandage og onsdage)
 
 
 
 
 
Banner