Det er jætte farligt

Har du nogensinde overnattet i en jættes grotte, hvor alting er uendeligt stort? Eller måske du har kigget ind i spisekammeret hos en jætte, hvor syltede musehaler og vortesuppe på glas står på rad og række ved siden af saftige jætte-bigburgere på fad. 
 
Hmm nej, tænkte det nok, det har du ikke - du er heldig! 
 
Så heldig er det desværre ikke alle, der er.
 
I en tid, hvor farer lurer alle vegne og frygten spiller os et puds, tager børneholdet på Studioscenen livtag med frygten, der er forklædt som "Den store Jætte".
 
En farlig færd begiver de sig ud på, netop fordi de faktisk bliver fanget i Jættens grotte - men smammenhold og troen på - AT DE KAN - flytter de bjerge.
 
Gå ikke glip af denne musikalske fortælling
 
Det er jætte farligt
 
Tekst/idé: Hanne Bertelsen 
Musik: Susanne Hauberg.
 
Forestillinger den 27. jan., 28. jan., 3. feb., og 4. feb., alle dage klokken 14.00. Adgang købes ved indgangen
 
 
 
 
 
 
Velkommen til Studio 73 

Teatret Studio 73 startede - pudsigt nok - i 1973, da en gruppe teatertosser i Vejen satte sig sammen for at danne en teaterforening, og denne har siden da vist sin levedygtighed i form af en mængde forestillinger, til glæde for mange i Vejen kommune.

I mange år var foreningen hjemløs, men har siden 1990 haft tilholdssted i den nedlagte byskole på Baungårdsvej, som foreningens medlemmer med tiden har ombygget til teater-egnede lokaler, nogle af de bedste i det sydjydske.

Studio 73 er i dag en vifte af aktiviteter, som spænder fra teaterhåndværk til kunstneriske udfoldelser - med andre ord fra opbygning af scener, rekvisitopbygning, lyd- og lysarbejde, syning og tilvirkning af kostumer, korsang, bigband, dukketeater, underholdning, skuespil for børn, unge og voksne, samt ikke mindst koncerter med kendte musikere - med andre ord et "kulturhus" i beskedent regi.

Et utal af mennesker har siden begyndelsen været igennem foreningens på den ene eller anden måde, enten som publikummer eller som aktør. Flere har i foreningen trådt barneskoene til en karriere indenfor teaterverdenen.
 
Voksenforestillinger
Børneforestillinger
</body></html>
Banner