Victor Svold

Victor Svold

juni 17, 2021 Slået fra Af admin

Victor Svolds

Vi glæder os meget til endnu engang at byde Victor Svold velkommen i forbindelse med sin EP-release på Studio 73 den 2 juli kl. 20. Den nuværende Aarhus-musiker trådte sine første skridt på en scene hos Studio 73, da han som 12-årige medvirkede i børneforestillinger på teatret. I dag er han det moderne take på crooner-jazz, og til denne intimkoncert får du ham alene bag klaveret. Du får muligheden for at høre nedkogte og nøgne versioner af Svolds sange såvel som versioner af hjertevarme kærlighedserklæringer, man kender fra The American Songbook. Koncerten er nemlig uden Victor Svolds vanlige orkester, og vi glæder os til at byde Danmarks svar på Jamie Cullum velkommen i Studio 73s rammer.

(Forbered dig til koncerten ved at lytte til Victor Svolds musik. Find det på din streamingtjeneste eller gennem hans Facebook side www.facebook.com/victorsvoldmusic)

Billetter:
119,- for voksne, (ex gebyr)
60,- for studerende og u/25. (ex gebyr)