Informationsaften (Ung)

Informationsaften (Ung)

november 19, 2021 Slået fra Af Christoffer

Informationsaften (ung)

Dato: 14/12-2021

Tidspunkt: Kl. 19:30

Et samarbejde mellem Vejen Ungdomsskole, Vejen Musikskole og Studio 73, hvor alle tre organisationer invitere indenfor til forårets store ungdomsforestilling “Showtime”.
Samarbejdet mellem de tre organisationer, startede tilbage i 1996, og her kan nævnes tidligere Skriv-selv opsætninger, som “Blackbird” (2016), Talkin’ bout a revolution (2018) og senest “Kærlighed gør ondt” (2020).
Denne gang har vi fundet et skuespil udefra, som hedder “Showtime (tv2 musical)”.

Beskrivelse af Showtime:
En musical. En komedie. Et mordmysterium… Hvordan gennemfører man en teaterforestilling, når en af skuespillerne bliver myrdet undervejs?
“Showtime” er bygget op omkring mere end 20 af de største hits fra den legendariske danske gruppe tv•2.
Historien i musicalen udspiller sig i realtid og foregår på et teater, som har premiereaften på en besynderlig opdatering af Shakespeares “Romeo & Julie”.
Midt under opførslen bliver en af hovedrolleindehaverne myrdet, og teaterholdet forsøger for alt i verden at gennemføre forestillingen, mens de prøver at finde frem til morderen, inden publikum opdager, hvad i alverden der foregår.

Instruktør: Christoffer V. Kristensen (28 år)

Instruktøren fortæller:
Vores musicals opsætninger er særligt populærer fordi man bruger skuespil, sang og dans til at fortælle en historie. Historierne bliver derfor også fortalt på flere måder, og samme fortælling og/eller følelse man viser, kan derfor også komme til udtryk på flere måder.
Det mener vi også er med til at øge underholdningsværdien, både for publikum, men også for de medvirkende.
Vi mener også at musicals bidrager til at forene den kunstneriske aktivitet med den menneskelige udvikling. Her kan bl.a. nævnes koordination, kreativitet og sammenspil mellem skuespiller, danser og musiker.
Der skal selvfølgelig nævnes, at det sociale har højeste fokus i vores samarbejde, det er særlig vigtigt at de unge trives, for at de også kan udvikle sig.

Vi søger.. Skuespillere, Dansere, Musikere, Scenebyggere. teknikkere m.m.
Aldersgruppe: 7 klasse tilmed 25 år.

vis du vil væger med men ikke kan komme den 14 kan du skive til Instruktøren på email: formand@studio73.dk

Musik fra TV-2 kan høres herunder