Perlen i Mulighedernes hav

Perlen i Mulighedernes hav

januar 15, 2022 Slået fra Af admin

Perlen i Mulighedernes hav

På teatret i Studie 73 har der været tid til oprydning i kælderen. Her har de gæve scenebyggere gjort et mystisk fund på rekvisithylderne. En kæmpe perle der tilsyneladende stammer fra en østers. Perlen er særdeles stor, derfor har bestyrelsen bag Studie 73 besluttet sig for at udstille den. Perlen kan ses, når børneteatret opfører årets børnemusical….

Bedstemor har inviteret Emilie i børneteater. Bedstemor er nysgerrig og kan ikke holde fingrene fra montren, hvor Perlen er udstillet. Med et er Emilie og Bedstemor vidne til et drama på Perleøen.

Her kommer Perlefolket i knibe, da Søulken forsøger at få fat i en af Perlemors perler. Perlemor, der er en kæmpeøsters, bliver bange og lukker sig. Pludselig er Perleøen midt i Mulighedernes Hav i fare. Det går nu ikke helt, som Søulken havde forestillet sig, han får nemlig sin hånd i klemme. Skægabe, Guanognaskeren og co. forsøger at hjælpe på bedste vis, men gør de det godt nok?

Perlefolket er fortvivlede, og de har tilsyneladende også glemt alt om deres venner Mod og Vilje. Med Færgemændene s hjælp, gode råd fra Perlegamlingen og Bogormen kommer der fornyet håb til Perleøen.

Hvem ved, måske bliver publikum også klogere på, hvor perlen fra kælderen egentlig stammer fra….

I en tid hvor der er megen fokus på dystre fremtidsudsigter for vores klode, er det vigtigt, at vi mennesker til en hver tid bevarer troen på, at vi befinder os i et Hav af Muligheder – Muligheder vi kan gribe, hvis vi har Mod og Vilje med os!

Faktaboks: En østers laver perler, når den oplever et fremmedlegeme, der er kommet under skallen og generer den. Så indkapsler den fremmedlegemet i perlemor, så overfladen bliver glat og fin. På den måde bliver perler skabt!