SHOWTIME

SHOWTIME

marts 30, 2022 Slået fra Af admin

Showtime (tv 2 musical)

Hej med jer! Ny teaterforestilling på Studio 73, er på vej

Velkommen til dette års Ungdomsstykke på Studio 73, som er skabt i samarbejde mellem Vejen Ungdomsskole, Vejen Musikskole og Studio 73. Showtime, hedder årets musical-opsætning. Den er lavet ud fra mere end 20 sange, fra TV-2’s sangskat. Alt dette sammenkogt til en skør og sjov fortolkning af Romeo & Julie. En musical. En komedie. Et mordmysterium… Hvordan gennemfører man en teaterforestilling, når en af skuespillerne bliver myrdet undervejs? Forestillingen handler om et teaterkompagni, som skal spille en nyfortolkning af ”Romeo & Julie”, men midt under premiere aften bliver holdet ramt af et dødsfald! Teaterholdet forsøger for alt i verden, at gennemføre forestillingen, mens de prøver at finde frem til morderen, inden publikum opdager, hvad i alverden der foregår.. Måske de ikke opdager noget? .. Det er jo bare kunst? … Eller også er det ikke kunst? … Det er i hvert fald ikke politik..

 

Spilletidspunkter:

Fredag d. 22/4 Kl. 19:30
Lørdag d. 23/4 Kl. 14:30
Lørdag d. 23/4 Kl. 19:30
Onsdag d. 27/4 Kl. 19:30
Torsdag d. 28/4 Kl. 19:30
Lørdag d. 30/4 Kl. 19:30

Pris: 90 Kr. Inkl. Gebyr