Mød Trine

Mød Trine

maj 2, 2022 Slået fra Af admin

Mød Trine

Tom Skov, har haft sin første tjans som Studio 73’s nye hus-journalist, herunder ser vi ham i aktion med Trine, som er et af vores mange nye medlemmer på Studio 73, efter vores produktion af ungdomsstykket “Showtime”, som er et samarbejde mellem Vejen Ungdomsskole,Vejen Musikskole og Studio 73. 

Hvordan har oplevelsen her med Showtime været at medvirke til?

Det har været en stor oplevelse. Især eftersom da jeg startede her, fik jeg sagt at jeg på ingen tidspunkter vil synge. Se mig nu, jeg er med i en sang alligevel som jeg er så stolt af.

Hvor længe har du spillet teater og sunget?

Det er faktisk min første større forestilling. Jeg er også ny til at synge, men det er super fedt at lære mere om. Hvorfor har du valgt at deltage til musicalen “Showtime”. Grunden til at jeg valgte at deltage er på grund af at jeg meget gerne vil få skubbet til nogle grænser, som jeg også mener i stor grad at jeg har fået gjort

Hvad er det fedeste ved at medvirke til musicalen, Showtime?

Det fedeste er helt klart er at man kan få rykket på sine grænser. Jeg synes også at der er et super fedt sammenhold og ikke mindst et godt fællesskab nede på Studio 73, som jeg er så glad over, at være blevet en del af.

Vil du kunne anbefale andre unge og ældre for den sags skyld at deltage til lignende arrangementer på Studio 73?

Det kan jeg bestemt. Hvis folk har mod og er friske på at lege og rykke sine grænser, så synes jeg bestemt at de burde deltage i arrangementet hernede på studio 73 i fremtiden. 

Kunne du også godt tænke dig at deltage i teater, musik, kor eller dans eller noget helt femte nede på Studio 73, så kan du læse meget mere om stedet inde på vores om os side Læs mere her