Klods-Hans – dukkteater på Vejen Bibliotek

Klods-Hans – dukkteater på Vejen Bibliotek

juli 8, 2022 Slået fra Af admin

Klods-Hans – dukkteater på Vejen Bibliotek

Pressemeddelse

 

Hvem kender ikke eventyret om Klods-Hans, der med charme, selvtillid og sin egen gedebuk kæmper om prinsessen og det halve kongerige. Studio 73 har bearbejdet forestillingen til dukketeater, og glæder sig til at vise den for hele familien.

 

Forestillingen blev i sin tid bearbejdet i forbindelse med H. C. Andersen-jubilæet, men skuespillerne fra Studiescenen mente, at nu var tiden kommet til at tage den op igen. Selvom det er en kendt historie, er der indbygget en del overraskelse… Så hvis man har lyst til at møde en pruttende gedebuk, synge med på en række børnesange og ikke mindst hjælpe Klods-Hans med at vinde prinsessens hjerte, er man meget velkommen.

 

Forestillingen opføres på Vejen Bibliotek i forbindelse Trekantområdets festuge d. 27. august kl. 10.00 og 11.30 og søndag d. 28. august kl. 12.00 og 13.30.

Forestillingen varer ca. 25 min og er gratis.