Sang, snak og søde sager

Sang, snak og søde sager

september 27, 2022 Slået fra Af admin

Sang, Snak og Søde sager

Så er efterårets program klar for ”Sang, Snak og Søde sager” i Studio 73.

Der lægges ud torsdag d. 28. september med ”Trekløveret”, som vil synge en række sange fra ”de gode, gamle dage”´. Efter kaffepausen – og ikke mindst kagebordet, – vil der sædvanen tro være fællessang, denne gang v. Henning Hansen, hvor man selv kan få lov at vælge, hvilke sange, der skal synges.

Hvis man allerede nu gerne vil sætte kryds i kalenderen, kan man finde dem på foreningens hjemme. I oktober vil der være viseaften v. Lene Thomsen, Lone Bendrup og Martin Møller, i november kan man få lov at synge med på ”alt godt fra havet” v. Majbritt Skovbjerg og Tina Nielsen, og i december rundes sæsonen af med julehygge v. ”kaffekoret.