Årets juleforestilling i Studio 73

Årets juleforestilling i Studio 73

oktober 11, 2022 Slået fra Af admin

Grantræet og Snemanden

Juleeventyr af H.C. Andersen, bearbejdet af Gunnar Geertsen.

Gunnar Geertsen (kendt for musikken til bl.a. Bølle Bob) har dramatiseret H.C. Andersens berømte eventyr, og indlagt en række nye sange med stor respekt for Andersens geni, så de fremtræder som moderne musicals. Samtidig holder historierne sig tæt til originalerne, så Andersens humor, poesi, ironi og tidløse livsklogskab er bevaret – nu bare serveret, så moderne børn og voksne i alle aldre kan opleve de vidunderlige eventyr.

GRANTRÆET handler om det lille grantræ, som har så travlt med at blive voksent, at det aldrig kan glæde sig over sine oplevelser med træerne, fuglene, musene, rotterne og juleaften, men konstant ønsker noget mere, mens SNEMANDEN er eventyret om snemanden, der er ulykkeligt forelsket i en kakkelovn. I drømme ser han dem som det smukkeste par. Hans ven, hunden, opgiver at forklare ham, at det er en helt umulig kærlighed, som kun kan ende med, at snemanden smelter, når solen kommer frem.

Forestillingen har premiere d. 18. november kl. 19.00, og spiller herudover d. 19, 20, 26 og 27. november kl. 14.00

Billetpris kr. 90 for voksne og kr. 50 for børn inkl. gebyr. 

BIlletsalg: https://www.billetexpressen.dk/program/grantraeet-og-snemanden-4517