Arrangementer

Arrangementer

Forestilling

dadadadadadadadadad

Showtime

Velkommen til dette års Ungdomsstykke på Studio 73, som er skabt i samarbejde mellem Vejen Ungdomsskole, Vejen Musikskole og Studio 73. Showtime, hedder årets musical-opsætning. Den er lavet ud fra mere end 20 sange, fra TV-2’s sangskat. Alt dette sammenkogt til en skør og sjov fortolkning af Romeo & Julie.

Børneforestilling

Traditionen tro opfører vores dygtige børnehold deres forestillingen den sidste weekend i januar og den første i februar. Hvilken forestilling det bliver i år, er endnu ikke fastlagt – men at det bliver en flot forestilling, kan vi allerede god love nu. Instruktionen er igen i år lagt i hænderne på Susanne Hauberg og Hanne Bertelsen, der også står for manuskript og musik. Børneholdet er for aldersgruppen 4 – 8. klasse.

Sang, snak og søde sager

Siden januar 2018 har vi én gang om måneden haft en “syng-med-aften”, hvor alle sangglade er inviteret til at komme ind på Studioscenen og synge med på udvalgte sange og efter eget valg i DGI sangbogen. Hver aften har et indledende tema. Det kan være en bestemt forfatter, sangskriver eller f.eks. “efterårssange”, “julesange” osv. Efter kaffepausen – med et udsøgt kagebord – synger vi sange, som publikum selv er med til at vælge (fra DGI sangbogen). Det koster 30 kr. pr. gang – og så er der fri kaffe og kage.