Arrangementer

Arrangementer

Forestilling

Koncerter

Pauline

Paulines musik har noget på hjerte. Med sine poetisk drømmende tekster og sit moderne bud på finurlig og eftertænksom pop, har Pauline for alvor fejet benene væk under dansk musik.

Børneforestilling

Traditionen tro opfører vores dygtige børnehold deres forestillingen den sidste weekend i januar og den første i februar. Hvilken forestilling det bliver i år, er endnu ikke fastlagt – men at det bliver en flot forestilling, kan vi allerede god love nu. Instruktionen er igen i år lagt i hænderne på Susanne Hauberg og Hanne Bertelsen, der også står for manuskript og musik. Børneholdet er for aldersgruppen 4 – 8. klasse.

Musicals

Studio 73 har gennem næsten 50 år opført musicals – både i Troldesalen i Vejen og de sidste mange år på foreningens egen scene på Baungårdsvej.  Det er blevet til klassiskere som ” Mød mig på Cassiopeia, Landmandsliv, Frk. Nitouche, men også nyere som TV-2 musicalen Nærmest Lykkelig, Blues Brothers og Fik du set det du ville. 

Juleforestilling

Juletraditioner er noget vi alle sammen holder af.. Juleforestilling i Studio 73 er også blevet en tradition,  hvor vi hvert år  glæder os til at give jer vores “julegave” i form af en hyggelig, familievenlig forestilling tilsat æbleskiver og gløgg i pausen.  Så kan man da kun komme i julestemning!    

Sang, snak og søde sager

Siden januar 2018 har vi én gang om måneden haft en “syng-med-aften”, hvor alle sangglade er inviteret til at komme ind på Studioscenen og synge med på udvalgte sange og efter eget valg i DGI sangbogen. Hver aften har et indledende tema. Det kan være en bestemt forfatter, sangskriver eller f.eks. “efterårssange”, “julesange” osv. Efter kaffepausen – med et udsøgt kagebord – synger vi sange, som publikum selv er med til at vælge (fra DGI sangbogen). Det koster 40 kr. pr. gang – og så er der fri kaffe og kage.