Arrangementer

Forestillinger

271630779_507218980826749_4282810440243698261_n

Perlen i Mulighedernes hav

På teatret i Studie 73 har der været tid til oprydning i kælderen. Her har de gæve scenebyggere gjort et mystisk fund på rekvisithylderne. En kæmpe perle der tilsyneladende stammer fra en østers. Perlen er særdeles stor, derfor har bestyrelsen bag Studie 73 besluttet sig for at udstille den. Perlen kan ses, når børneteatret opfører årets børnemusical

Kommende arrangementer

hhhhh

Kasper Buch

Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, samt albummet ‘Memories’ som debuterede på bl. a Danmarks Radio i 2020. Med lidt over 200 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper debuterede blandt andet på Færøerne for første gang i 2020

Kommende forestillinger

Børneforestilling

Traditionen tro opfører vores dygtige børnehold deres forestillingen den sidste weekend i januar og den første i februar. 

Hvilken forestilling det bliver i år, er endnu ikke fastlagt – men at det bliver en flot forestilling, kan vi allerede god love nu. 

Instruktionen er igen i år lagt i hænderne på Susanne Hauberg og Hanne Bertelsen, der også står for manuskript og musik. 

Børneholdet er for aldersgruppen 4 – 8. klasse.  

Sang, snak og søde sager

Siden januar 2018 har vi én gang om måneden haft en “syng-med-aften”, hvor alle sangglade er inviteret til at komme ind på Studioscenen og synge med på udvalgte sange og efter eget valg i DGI sangbogen.
 
Hver aften har et indledende tema. Det kan være en bestemt forfatter, sangskriver eller f.eks. “efterårssange”, “julesange” osv. Efter kaffepausen – med et udsøgt kagebord – synger vi sange, som publikum selv er med til at vælge (fra DGI sangbogen).
 
Det koster 30 kr. pr. gang – og så er der fri kaffe og kage.