Arrangementer

Kommende arrangementer

Signe

Signe Svendsen - Solo 2021

Til SOLO koncerterne i 2021 er Signe Svendsen alene, på scenen. Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften.

SoulFamily_1080x1080px_IG_2019.jpg

Miriam Mandipira & The Soul Family

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.
Miriam Mandipira & The Soul Family er aktuel med debut-udgivelsen “One”, som allerede har fået fantastiske anmeldelser. 

kasper-buch-adam-beverly-vejen-474-279-2675

Kasper Buch og Adam Beverly

Bemærk! Ny dato.
Sangskriverne Kasper Buch (Frontmand I Southern Sound) og Adam Beverly har slået sig sammen om en singer/songwriter aften rundt på landets spillesteder og caféer.

Kommende forestillinger

Jul på slottet

Årets familieforestilling er hygge for både store og små. 

Jul på slottet har alle ingridienser til at skabe julestemning – kærlighed, indstriger, og masser af god musik.   

Instruktion : Lone Bendrup
Premiere: Julen
Øvrige spilletidspunkter: kommer

Børneforestilling

Traditionen tro opfører vores dygtige børnehold deres forestillingen den sidste weekend i januar og den første i februar. 

Hvilken forestilling det bliver i år, er endnu ikke fastlagt – men at det bliver en flot forestilling, kan vi allerede god love nu. 

Instruktionen er igen i år lagt i hænderne på Susanne Hauberg og Hanne Bertelsen, der også står for manuskript og musik. 

Børneholdet er for aldersgruppen 4 – 8. klasse.  

Sang, snak og søde sager

30425259_1856166334433721_7987486476491885211_o
Siden januar 2018 har vi én gang om måneden haft en “syng-med-aften”, hvor alle sangglade er inviteret til at komme ind på Studioscenen og synge med på udvalgte sange og efter eget valg i DGI sangbogen.
 
Hver aften har et indledende tema. Det kan være en bestemt forfatter, sangskriver eller f.eks. “efterårssange”, “julesange” osv. Efter kaffepausen – med et udsøgt kagebord – synger vi sange, som publikum selv er med til at vælge (fra DGI sangbogen).
 
Det koster 30 kr. pr. gang – og så er der fri kaffe og kage.