PR hjælper

PR hjælper

PR-hjælper

Hvad laver man som PR-hjælper?

Vi laver opslag til div. SO-ME platforme, opdaterer hjemmeside m.m. og får taget billeder samt videoklip, fra div. arrangementer. Vi redigerer også billeder, laver plakater, og klipper videoer sammen, for at promovere foreningen for dem som kunne være interesseret.

Hvor mange gange mødes i?

Vi mødes ca. hver anden torsdag, og derudover har vi en aktiv Messenger gruppe, hvor vi jævnligt skriver sammen.

Hvor mange timers arbejde, er der tale om?

Afhænger af periode, typisk flest timer op til et Arrangement. Men derudover også timer ved siden af, ved kreative indslag. Vi bruger ca. 30 min til 1 time, hver anden uge på møder.

Kræver det erfaring som PR-hjælper?

Nej, vi hjælper hinanden med opgaver. Fx. Er der nogen som er gode til billeder og design, men knap så gode til at skrive, deler vi opgaverne op og hjælper hinanden. Vi har også nogle fotografer som kommer og tager billeder, her vælger hver enkelte et udpluk af deres billeder, som kan anvendes på div. SO-ME platforme samt hjemmeside.

Hvad forventer arbejdsgruppen af mig?

At man har lyst til at engagere sig i arbejdet med PR. Det kan være man er idérig, mht. hvad der kan skrives om, man har erfaring eller interesse indenfor et område, som man ønsker at hjælpe til med. Alle former for bidrag og inputs er velkommen.

Billeder

Pr videoer

Christoffer Vindbjerg Kristensen

Frivillig

 

Majbritt Skovbjerg

Frivillig

Morten Larsen

Frivillig

Kontaktperson

Mail: pr@studio73.dk

Casper Bjeldorf

Frivillig

Rolf Lynggaard

Frivillig

 

 

Tom Skov

Frivillig