50-års jubilæum – det skal fejres!

admin november 28, 2022 0

50-års jubilæum – det skal fejres!

I 2023 er det 50 år siden, en flok teateramatører mente, Vejen skulle have en Amatørteaterforening og stiftede Studio 73.

Det skal fejres!  Og det sker i maj måned 2023 – dels med en reception, med et jubilæumstidsskrift og med en jubilæumsforestilling på Studioscenen.

Majbritt Skovbjerg og Grethe Brinch Knudsen er i gang med at sætte rammerne for jubilæumsforestillingen, og de får hjælp af Revyskuespiller Jan Schou, der var med til at sætte sit præg på foreningen i de første mange år, hvor han var en meget kompetent og elsket instruktør.

Jubilæumsforestillingen vil blive et tilbageblik på nogle af de store forestillinger, der har været spillet gennem årene. Instruktørerne vil meget gerne have nogle af ”de gamle” med på scenen, så sidder du og tænker: ”Åh det ku’ være hyggeligt at være med igen”, så henvend dig endelig til en af instruktørerne. Du skal ikke lade dig afskrække af lange øvedage eller lange køreture, for forestillingen bliver sat op, så der kan øves individuelt, når du kan.

Har du en god historie om foreningen, der kunne være sjov at få med i jubilæumstidsskriftet, er du meget velkommen til at kontakte Majbritt eller Grethe.

Så kom bare frit frem, så vi kan få en brag af en fejring af Studio 73, en forening, der har betydet rigtig meget for rigtig mange mennesker gennem de 50 år.

Category: