Regnbueportens hemmelighed kommer snart

admin januar 14, 2023 0

Regnbueportens hemmelighed

Året er 2023 og byens teater, Studio 73 i Vejen kan fejre sit 50 års jubilæum!

 Det er mageløst – vi er heldige at have et teater i Vejen!

Selvfølgelig skal teatrets fødselsdag fejres med manér- der skal være et kæmpe jubilæumsshow!

Til denne anledning er der bagt en stor jubilæumskage, og alle er klar til det store show – der er virkelig lagt op til en fantastisk oplevelse!

Men pludselig sker der noget uventet under det store jubilæums show – Aristoteles ankommer og stopper showet, han er sur, fordi han vil have det gode gamle teater tilbage! Teater er drama, ikke et overfladisk show eller shjouvvvv, eller hvad det nu kaldes!

Aristoteles tager publikum med på en dramatisk oplevelse til Regnbueportens hemmelighed!

Her møder vi Taxator, der er herskeren i Tankeverdenen, men i en anden og meget mere sanselig verden bor ”Folket for enden af Regnbuen” og det lige præcis  på grænsen til Tankeverdenen. Disse to verdener, har ikke meget tilovers for hinanden, og da Taxator sender sine Metadroner ud for at spionerer, ser det mægtig sort ud for alle!

Hvad skal det hele ende med? Får Influenceren nogensinde en selfie med Taxatorens kat ”Mistanke”, der faktisk er mere interesseret i en tanketorsk! Og hvad sker der, hvis den lille Buebasse bliver spærret inde i Tankemylderet! Ingen kender dagen før solen går ned, men tag ikke fejl af Buemuddis kræfter og Tidens kurér der gør alt, for at dramaet ender, som et rigtigt drama skal!

I en verden der på mange måder styres af tænkningen om det ene og det andet, må vi ikke glemme, at vi mennesker ikke kan tænke menneskelige tanker, hvis vi grundlæggende ikke har lært at føle og sanse den verden, vi lever i!

Lyde dufte vinden der vil suse

Alt hvad der får blodet til at bruse

Regnbuens hem’lighed

Sender en klar besked!

køb billetter her :

https://www.billetexpressen.dk/program/regnbueportens-hemmelighed-4533

Category: