informationsaften

admin august 14, 2023 0

Informationsaften

Mandag d. 21. august kl. 19.00 indbyder Studio 73 til en informationsaften som optakt til en travl sæson. Her vil I få lejlighed til at høre om de forskellige aktiviteter samt om, hvordan man som frivillig kan deltage i arbejdet i Studio 73.
Teatersæsonen starter i september med forestillingen “De vælger, vi synger”, der som noget nyt er forbeholdt aldersgruppen 50+. Spilleperioden er torsdag d. 21. – søndag d. 24. september
Årets juleforestillinger er en rigtig klassiker, – vi er jo stadig i jubilæumsåret – nemlig Nøddebo Præstegård. Instruktionen er lagt i hænderne på Grethe Brinch Knudsen. Spilleperiode: fredag d. 24. november – 3. december
Børneholdet instrueres af Hanne Berthelsen og Susanne Hauberg, og opføres 24. – 25. januar – 2. – 3. februar. Her er aldersgruppen 4. – 8. klasse.
Foreningen har hvert andet år en ungdomsforestilling for aldersgruppen 7. kl. – 25 år. Det har vi selvfølgelig også i år, hvor vi spiller i perioden 25. april – 5. maj. Titlen på forestillingen ligger endnu ikke helt fast; men det gør den måske på mandag 🙂 Kom selv og hør..
Studio 73 vil også i den nye sæson tilbyde de meget populære syng-med-aftener Der vil altså igen blive inviteret til ”Sang, snak og søde sager” én gang om måneden. I finder datoer og underholdere på aftenen på foreningens hjemmeside.
Det siger sig selv, at med det aktivitetsniveau bliver der hårdt brug for frivillige kræfter – og ikke kun skuespillere. De ansvarlige for de forskellige opgave-områder fortæller om, hvordan man kan hjælpe til ”bag kulissen”, hvad enten det er i køkkenet/baren, kostumeafdelingen, scenografien eller hos teknikkerne (lys og lyd).
Vel mødt i Studio 73, mandag d. 21. august kl. 19.00
 
Er du forhindret i at deltage til informationsmødet, kan du tilmelde dig her online, via denne formular: https://forms.gle/B4SsaUHpNThKut5f7
Category: