Forestilling

Koncerter

Børneforestilling

Traditionen tro opfører vores dygtige børnehold deres forestillingen den sidste weekend i januar og den første i februar. Hvilken forestilling det bliver i år, er endnu ikke fastlagt – men at det bliver en flot forestilling, kan vi allerede god love nu. Instruktionen er igen i år lagt i hænderne på Susanne Hauberg og Hanne Bertelsen, der også står for manuskript og musik. Børneholdet er for aldersgruppen 4 – 8. klasse.

Musicals

Studio 73 har gennem næsten 50 år opført musicals – både i Troldesalen i Vejen og de sidste mange år på foreningens egen scene på Baungårdsvej.  Det er blevet til klassiskere som ” Mød mig på Cassiopeia, Landmandsliv, Frk. Nitouche, men også nyere som TV-2 musicalen Nærmest Lykkelig, Blues Brothers og Fik du set det du ville. 

Juleforestilling

Juletraditioner er noget vi alle sammen holder af.. Juleforestilling i Studio 73 er også blevet en tradition,  hvor vi hvert år  glæder os til at give jer vores “julegave” i form af en hyggelig, familievenlig forestilling tilsat æbleskiver og gløgg i pausen.  Så kan man da kun komme i julestemning!    

Sang, snak og søde sager

Siden januar 2018 har vi én gang om måneden haft en “syng-med-aften”, hvor alle sangglade er inviteret til at komme ind på Studioscenen og synge med på udvalgte sange og efter eget valg i DGI sangbogen. Hver aften har et indledende tema. Det kan være en bestemt forfatter, sangskriver eller f.eks. “efterårssange”, “julesange” osv. Efter kaffepausen – med et udsøgt kagebord – synger vi sange, som publikum selv er med til at vælge (fra DGI sangbogen). Det koster 40 kr. pr. gang – og så er der fri kaffe og kage.