Thomas Høj Falkenberg – Solo Koncert

Christoffer januar 10, 2024 0

Thomas Høj Falkenberg – Solo Koncert

Køb din billet her

Oplev en enestående koncert med sangeren Thomas Høj Falkenberg, der har præget de danske musicalscener de sidste mange år. Dyk ned i et unikt solokoncept, SOLO, hvor Thomas tager publikum med på en musikalsk rejse gennem et kalejdoskop af velkendte toner.

Nyd hits fra musicals som Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, Atlantis og Chess, og lad dig samtidig forføre af Thomas’ personlige fortolkninger af rock- og popfavoritter fra kunstnere som Elton John, Billy Joel, Robbie Williams, Bruce Springsteen, Coldplay, Take That, Oasis og The Beatles m.fl.

Thomas sidder selv ved klaveret og leverer en 100% live, intim koncertoplevelse. SOLO er ikke bare en koncert; det er en magisk aften, hvor musik og fortælling smelter sammen i harmoni.

Dato: Fredag d. 15 marts 2024, Kl. 19:30
Billetpris: 150,- + gebyr 10,- kr.

https://www.youtube.com/watch?v=FjYBLWt3Lh0https://www.youtube.com/watch?v=N7d_Q_fnTk8

Category: