Elliot og Majbritt Får Fortjent Hæder i Bække

Christoffer november 14, 2023 0

🏆Elliot & Majbritt får fortjent hæder i Bække🏆

🌟 Hyldest til Kulturen i Vejen Kommune: Studio 73 med Elliot og Majbritt som hovedpersoner ved Prisoverrækkelsen 🌟

Vi er begejstrede for at dele denne fantastisk nyhed fra Vejen Kommunes Prisuddeling i Bække, hvor Kulturelt Samråd Vejen, bringer fokus på kulturen i Vejen Kommune og de fik hyldet to inspirerende personligheder (fra Studio 73),  Elliot og Majbritt, som begge var hovedpersoner ved en prestigefyldt prisoverrækkelse.

JV har bragt denne artikel:

🎉 Læs artiklen her 🎉

Migogvejen denne:

🎉 Læs artiklen her 🎉

Det er en fornøjelse for os på Studio 73, at Vejen Kommune og Kulturelt Samråd støtter og fejre de utrolige bidrag, som Elliot og Majbritt har ydet til kulturlivet i Vejen by og på Studio 73. Deres dedikation og passion er en kilde til inspiration for os alle, og vi er stolte over at være en del af et samfund, der værdsætter og belønner den kulturelle indsats, som foreninger, og personer som Elliot og Majbritt´, har ydet.

👏 Tak til Kulturelt Samråd for at fejre Kulturlivet i Vejen Kommune

🌈 #Studio73 #KulturHeldigt i #Bække 🌈

I kan læse et interview her, af vinderne

Elliot

Majbritt

Ønsker du også en talent eller kulturpris?

Så meld dig ind på Studio 73

Category: