Vær Med til at Forme Kulturen!

Christoffer november 20, 2023 0

Vær Med til at Forme Kulturen! Bliv Sponsor hos Studio 73

Vil I være med til at styrke det lokale kulturliv og samtidig synliggøre jeres engagement? Studio 73, et af byens hjertekamre for kreativitet og teaterkunst, inviterer jer til at blive en vigtig del af vores fællesskab som en værdsat sponsor.

Hos Studio 73 er vi dedikerede til at skabe en platform for teater, musik og kulturelle oplevelser, der beriger vores lokalsamfund. Med vores 50-årige historie har vi været en stabil og dynamisk aktør i Vejen Kommune, og vi ønsker at fortsætte med at udvikle os og levere en bred vifte af aktiviteter til vores publikum.

For kun 700 kr. ekskl. moms årligt kan I blive en del af vores sponsorskab og nyde flere fordele:

Synlighed: Jeres firma vil blive fremvist gennem et sponsorskilt på vores scene og blive præsenteret på vores hjemmeside med et link til jeres eget websted.

Sponsoraften: Som en del af vores årlige taknemmelighed inviterer vi jer til vores eksklusive sponsoraften, hvor I får 2 billetter inklusive mad til en uforglemmelig aften fyldt med teater og kultur (drikkevarer er dog ikke inkluderet).

Vi værdsætter ethvert bidrag, og jeres støtte vil hjælpe os med at fortsætte vores mission om at tilbyde teateroplevelser af høj kvalitet samt musikalske og kulturelle begivenheder for vores lokale publikum.

Lad os sammen skabe et partnerskab, der ikke kun fremmer jeres brand, men også styrker det kulturelle bånd i vores samfund.

For yderligere information eller for at blive en del af vores sponsorskab, er I velkomne til at kontakte mig på 27 62 53 70 eller via mail på formand@studio73.dk

I kan også klikke ind på vores hjemmeside, og læse mere om os. www.studio73.dk

Tak for jeres tid. Vi ser frem til et potentielt samarbejde med jer.

 

Med venlig hilsen,

Christoffer Vindbjerg Kristensen

Formand, Studio 73

Mail: formand@studio73.dk

Mobil: 27 62 53 70

Hjemmeside: www.studio73.dk

 

Se vores nuværende Sponsor liste

Vær Med til at Forme Kulturen! Bliv Sponsor hos Studio 73
Category: