Generalforsamling 2024

Christoffer maj 15, 2024 0

Generalforsamling 2024

ūüé≠ūüďÖ Husk vores √•rlige generalforsamling!

ūüéČ Studio 73 inviterer hermed alle medlemmer til vores √•rlige generalforsamling, der afholdes onsdag d. 22. maj kl. 19:00 p√• Studioscenen. Generalforsamlingen er en vigtig begivenhed, hvor alle medlemmer har mulighed for at deltage i beslutningerne og v√¶re med til at forme vores fremtidige arbejde.

Din deltagelse er afg√łrende for foreningens udvikling og styrke. Det er her, vi f√•r mulighed for at dr√łfte vores visioner, m√•ls√¶tninger og planer for det kommende √•r. Sammen kan vi identificere og adressere udfordringer, samt gribe nye muligheder.

Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at m√łde op og deltage aktivt i generalforsamlingen. Lad os sammen sikre, at Studio 73 fortsat kan v√¶re et levende og inspirerende f√¶llesskab for os alle.

Se billedet nedenfor for et tilbageblik på året, der gik, og lad os sammen se fremad mod nye udfordringer og muligheder.

Vi glæder os til at se jer alle til generalforsamlingen!

Category: