mød Casper

admin januar 29, 2023 0

Mød Casper

Mit navn er Casper Bjeldorf, og til hverdag arbejder jeg som folkeskolelærer. Jeg har i mange år fulgt de samme spor og mønstre i forhold til venskaber, fritidsinteresser og job. For nylig kunne jeg mærke, at det var på tide at prøve noget nyt og bryde de vante rammer. Helt tilfældigt havde jeg fået en ny kollega, der havde stor tilknytning til teater-universet, og hun spurgte, om jeg ikke havde lyst til at starte på Studio 73. I begyndelsen var jeg sikker på, at det ikke var noget for mig, men den tanke blev hurtigt gjort til skamme. Allerede første dag blev jeg taget godt imod med smil og åbne arme. Sjældent har jeg følt mig så hurtigt tilpas, og hjulpet godt på vej af folk, jeg ikke kendte. Nu har jeg været på Studio 73 i et par måneder, hvor jeg er blevet så grebet og inspireret af deres entusiasme, gode humør, samt professionelle tilgang. Studio 73 har virkelig åbnet mine øjne for, hvad teater kan. Udover man møder en masse fantastiske mennesker, så lærer man også meget om sig selv. Juleforestillingen er min første teateroptræden i mit voksenliv, men det bliver bestemt ikke min sidste.    

Category: